Blog

 • Espresso House
  Espresso House er med sine 7000 medarbejdere og over 500 coffee shops fordelt i fem lande nordens største kæde af kaffebarer. Med afsæt i workshops med Marketing og HR-ledelse fik Feldskov & Juul i samarbejde med Jon Goldtsche den spændende opgave at udvikle Espresso Houses Employer Branding koncept, der skal styrke rekruttering, fastholdelse og udvikling af kædens medarbejdere. Vi har designet og afviklet en lang række interviews med ledelse og medarbejdere i Skandinavien og på baggrund af disse skabt kædens nye Employer Value Proposition: Brew Your Future. Vi har udarbejdet en ny kernefortælling, værdibaserede fokuspunkter og ikke mindst det kreative kommunikations- og kampagnekoncept, der skal sikre opmærksomhed og engagement i det daglige. Espresso House In-House har stået for eksekvering af koncept.
 • Mere End Middel
  Sammen med designer Kasper Lægård, der driver designbureauet Little Mighty, har vi grundlagt Kontorhotellet Mere End Middel. Ønsket har været at skabe et kreativt, produktivt og inspirerende arbejdsfællesskab for ligesindede. Vi har gjort os umage og har indrettet med genbrug og upcycling ud fra devisen: Fra småt brændbart til smukt brugbart. Kig forbi!
 • Kreative workshops/keynotes
  Vi har stor erfaring med at planlægge, facilitere og samle op kreative workshops med afsæt ”Sprint” metoden. Vi har udviklet et format, der på rekordtid kan hjælpe med at generere MANGE ideer og ikke mindst få dem til at blive til noget. Har erfaring med at køre skræddersyede workshops med alt fra 2 til 220 (ja der står tohundredetyve) deltagere. Har faciliteret workshops for en bred vifte af vidt forskellige virksomheder og organisationer som f.eks: Altibox, Aarhus Kommune Center for Innovation, Billund Kommune, BDO, Co3, Dansk Kyst & Naturturisme, Destination Vesterhavet, Espresso House, FSC, Holion, Hotel Randers, Jalabert TV, Knowledge Cotton Apparel, Krifa, LEGO, Middelfart Sparekasse, Nybolig, Obton, Obton HR, Randers FC, Randers Kommune, Sønderborg Kommune, STARK, Viborg Kommune, VillaVilla m.fl
 • LGBT+ Rights Russia, FIFA World Cup 2018
  Er i disse tider særligt stolt over at have arbejdet med ide- og koncept, event, fundraising og aktivisme i Moskva til støtte for russiske LGBT+ aktivister i forbindelse med FIFA World Cup i Rusland. Eksekveret i godt samarbejde med Envision.
 • OK Benzin: ”Der kommer spyd!”
  Da jeg for mere end 10 år var med til at ”vinde” budgettet for OK Benzin sammen med gode kolleger fra Uncle Grey havde ingen forstillet sig at ”Der kommer spyd” filmen ville markere starten på et af de længst kørende koncepter i Dansk reklame. Her i juli ´23 er konceptet still going strong – og en lang række dygtige kreative fra forskellige bureauer har været heldige at kunne bidrage med god spas igennem årene. Jeg er stolt over at ha’ skudt det hele i gang med en ide om et ”spyd i rumpetten”. Godt købt af OK, der i dag er landets største benzinselskab.
 • Amnesty International
  Jeg elsker fodbold. Og jeg synes det var noget gøgl af FIFA at lægge slutrunden i Qatar. Det markerede Jon Goldtsche og jeg med en kampagne for Amnesty International til støtte for menneskerettigheder i ørkenstaten. Stolt over aktivering op til landskamp i Parken + to shortlister ved Creative Circle Awards for kampagnen.
 • FANT
  FANT står for ”For A New Tomorrow” og er en NGO, der på 10. år arbejder for at hjælpe børn og unge til bedre livsvilkår i Sierra Leone igennem sport. Jeg har den ære at sidde i bestyrelsen og haft mulighed for at bidrage til forskellige kommunikationsprojekter – bla en dokumentarfilm til fordel for Flying Stars Amputees. Et fodboldhold, hvor markspillere har ét ben og målmænd kun én arm eller ingen hænder. Glæden ved sport og stoltheden over at være et hold er ikke amputeret. Tværtimod!
 • LykkeLiga, Verdens Største Landshold
  Havde fornøjelsen at stå bag ide- og konceptudvikling omkring intet mindre end Verdens Største Landshold, hvor samtlige børn i LykkeLiga er på landsholdet. Konceptet voksede sig meget større end vi havde turdet håbe på og drømme om og de seje spillere fra LykkeLiga fik deres helt egen prime-time TV serie i to sæsoner på TV2.
 • LykkeLiga
  Havde den kæmpe glæde at bidrage til udviklingen af sponsorkoncept for LykkeLiga. De skønneste ildsjæle, hvis hjerter banker for seje børn med udfordringer, der finder sportsglæde, sammenhold og stolthed via håndbold. Respekt til hele holdet og alle bag. Elsker det!!!
 • LEGO Classic, Creative Storytelling
  LEGO Classic er fri kreativitet. Ingen byggevejledninger. Ingen manualer. Kun ideer, fri fantasi og uforfalsket begejstring. Har bidraget med Creative Direction, idé- og konceptudvikling til serien af film med fokus på verdens vigtigste råstof – børns kreativitet.