Services

FELDSKOV & JUUL o.a dyrker en skønsom blanding af nærmest barnligt naiv ide-begejstring og strategisk snusfornuft. Vi gider ikke gak-og-løjer ideer – men ved også, at bare fordi målet med en kampagne er dybt seriøst – behøver den jo ikke at være kedelig.

Der er ikke meget, der trumfer god kemi. Derfor skal vi mødes og mærke om vi sender på samme kanal i forhold til samarbejde og målsætninger. Er der hul igennem, kan vi tage den til de klassiske faser fra brief til eksekvering.

Vi elsker at arbejde med:

Kreative oplæg

FELDSKOV & JUUL o.a’s kerneydelse er udvikling af kreative, langtidsholdbare koncepter.

Vi kan drive en opgave fra start til slut – eller hyres ind til del-opgaver som: kreative kickoff’s, workshops, konceptudvikling, creative direction, pitches, præsentationer mv.

Aktivering af CSR projekter

Vi kan hjælpe med at sætte retning på din virksomheds arbejde med bæredygtighed og socialt ansvar. Der skal handlinger bag holdninger og vi ved, at selv små initiativer kan være med til at gøre en stor forskel for brands, mennesker og miljø. Forbrugerne skal kunne mærke at du vil dem noget godt og at I sammen kan bidrage aktivt til forandring.

PR og brand aktivering

Vi har arbejdet med mange former for brandaktivering og kan tilbyde at løse mere klassiske PR-opgaver. Og vi er garvede i at skabe reklame, der ikke ligner reklame: events, dokumentar-film, handlende ideer mv.

Copywriting classic

Du kan få direkte adgang til 25 års hands-on tekstforfatter-erfaring og vi kan sætte ord til hele paletten af opgaver, der kræver en akrobatisk tilgang til disciplinen: kreativ kombination af bogstaver og ord. Knaldhård korrekturlæsning, og, den slags, vil vi anbefale at du hyrer, andre. Til!

Workshops

Vi kan tilbyde at facilitere kreative workshops og har god erfaring med at udarbejde briefs, der sætter retning i forhold til at forløse kreativt potentiale og få vredet mange ideer frem på relativt kort tid.

Foredrag

Vi kan tilbyde key-note talks, der sætter erfarne og udfordrende ord og eksempler på, hvordan brands kombinerer idealisme, brand-aktivering og CSR med god forretning. Vi kan udarbejde præsentationer, der er skræddersyet til din branche og dit brand.